Elsa Markkinen

Moro, olen Elsa!

Hypnosynnytysvalmentajan lisäksi olen kätilö, terveydenhoitaja ja doula. Kolme lastakin olen kerennyt pyöräyttämään opiskelujen, töiden ja koulutusten lomassa. Pari vuotta sitten perustin oman kätilöyrityksen nimeltä Kuplassa. Olen kotoisin Joensuusta. Tämä tieto siksi, ettet säikähdä minun "mie ja sie" murretta. Yleensä tulen kuitenkin ymmärretyksi alkuhuvituksen haihduttua.

Vuosien saatossa olen perehtynyt paljon erilaisiin fyysisiin keinoihin rentouttaa mieltä ja kehoa synnytyksessä kuten spinning babies, vesi, qua sha ja rebozo. Koen, että synnyttäminen on kuitenkin pitkältä korvien välinen juttu. Tällä tarkoitan sitä, että synnytyksen kulkuun ja synnytyskokemukseen vaikuttaa paljon, ellen sanoisi eniten, se miten hyvin äiti pystyy hallitsemaan omaa mieltää ja heittäytymään synnytykseen. Mieli on siis tärkein työkalu kaikkien fyysisten kehoa rentouttavien juttujen rinnalla. 

Syksyllä 2019 sitten hakeuduin HypnoBirthing® Childbirth Educator valmentaja koulutukseen. Ja bädääm! Tämä oli se pitkään kaivattu puuttuva palanen minun osaamisessani ja ymmäryksessä ihmeellistä syntymää kohtaan. HypnoBirthing® on juuri se olennaisin osa synnytykseen valmistautumisen "pyramidissa". Kaikki muu rakentuu mielen vahvuuden ja itseluottamuksen päälle.

Yritykseni nimi Kuplassa viittaa juurikin siihen ihanaan rentoutuneeseen ja euforiseen synnytyskuplaan, jonka synnytyksessä kokee siihen heittäytyessään. Tuossa kuplassa kaikki muu turha ympäriltä haihtuu pois ja synnytys etenee soljuvasti oman kehonvoimalla eteenpäin. Palkintona on mahtava voittaja fiilis, moninkertaiset mielihyvähormoni pitoisuudet ja rakkautta täynnä oleva vauva.


Elsan Hypnosynnytys palvelut

Huom! Ryhmä ja lähikontaktivalmennukset tauolla koronaviruspandemian vuoksi! 

Elsalta on saatavilla 1,5h skypevalmennusta, jossa voidaan keskutella myös tästä hypnosynnytyksestä. Lisää synnytysvalmennuksesta löytyy Elsan nettisivuilta kuplassa.fi

Hypnosynnytysvalmennus (2,5h / vko, viiden viikon ajan) 

  • HypnoBirthing® synnytysvalmennus ryhmiä pidämme yhdessä Laura Lindin kanssa Helsingissä. Hinta 350€/perhe, early bird 300€ 
  • HypnoBirthing® synnytysvalmennus on saatavilla myös yksilövalmennuksena minun pitämänä teidän kotisohvalla hintaan 650€ / perhe, viikonloppuisin 800€
  • HypnoBirthing® synnytysvalmennus kahdelle perheelle 900€ (450e/perhe) arkena ja viikonloppuisin 1100€ (550€/perhe) teidän valitsemassa paikassa.

Hypnosynnytys doulaus

  • HypnoBirthing® doulaus ryhmävalmennuksella 1370€
  • HypnoBirthing® doulaus yksilövalmennuksella 1670€/1820€ (arki/viikonloppu)
  • HypnoBirthing® doulaus parivalmennuksella 1470€/1570€ (arki/viikonloppu)

Lisää tietoa minusta, kätilöpalveluistani ja doulapaketeista löydät nettisivuiltani Kuplassa


Lisätiedot ja yhteydenotto 

Sähköpostitse elsa@kuplassa.fi tai puhelimitse 0505452977