Riikka Koskimaa

Hei,

Olen Riikka, kahden lapsen äiti Keski-Pohjanmaalta Kokkolasta. Tein 13 vuoden mutkan Turussa, minkä jälkeen palasimme kotikonnuilleni kasvattamaan lapsia ja nauttimaan luonnon rauhasta.

Minua kiehtoo mielen voima, se miten voimme valita omat ajatuksemme ja vaikuttaa siten hyvin kokonaisvaltaisesti omaan elämäämme. Ahaa elämys syntyi ihan ensimmäistä kertaa kun sain käsiini raskausaikana Marie Monganin kirjan Hypnobirthing. Kirjan lukeminen ja oma valmennus olivat merkittäviä omaa synnytystäni ajatellen sekä koko tulevaisuuttani. Sen jälkeen olen opiskellut Rentoutusohjaajaksi (SHL) ja Hoitava Hengitys HB ® ohjaajaksi, sillä hengitys on silta kehon ja mielen välillä. Päätavoitteeni eli HypnoSynnytysvalmentajuus toteutui syksyllä 2019 ja olen nyt HypnoBirthing instituutin sertifioitu synnytysvalmentaja. Myöhemmin lisäsin osaamistani Doulesin doulakoulutuksella ja otin haltuuni myös Gua Shan salat.

Synnytys voi olla todella voimauttava kokemus, oli se sitten miten toteutunut synnytys tahansa. Niin paljon vaikuttaa omat ajatukset, se miten sinua on kuultu ja miten olet osannut olla aktiivinen päätöksentekijä synnytyksesi suhteen. Kaiken perusta on tieto ja ymmärrys mitä synnytyksessä tapahtuu. Haluan mahdollistaa synnyttäjälle ja hänen tukenaan oleville parhaan mahdollisen synnytyskokemuksen opettamalla mitä synnytyksessä todella tapahtuu, miten mahtava kehomme on, kuinka ihmeellinen mielemme on ja miten sitä voi hyödyntää.

Teen töitä asiakkaideni kanssa jotta he voivat ajatella lähestyvää synnytystä innokkain, odottavin ja luottavaisin mielin.Teen tätä jokaisen pienen tähden jotka ansaitsevat saada parhaan mahdollisen alun elämälleen.

Tule mukaan matkalle joka jättää elämänmittaisen jäljen <3


Hypnosynnytysvalmennus (2,5h / vko, viiden viikon ajan)

Huom! Ryhmä ja lähikontaktivalmennukset tauolla koronaviruspandemian vuoksi! Toteutetaan Zoomilla

  • HypnoBirthing®-ryhmävalmennukset alkavat vuoden 2020 aikana Kokkolassa Hinta 350€/perhe, Early Bird 300€/perhe (päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin)

  • HypnoBirthing®-synnytysvalmennus on saatavilla myös yksilövalmennuksena hintaan 650€/perhe, viikonloppuisin 800€

  • HypnoBirthing®-synnytysvalmennus kahdelle perheelle 900€ (450e/perhe) arkena ja viikonloppuisin 1100€ (550€/perhe)

Hinnat sisältävät Synnytyksen ABC verkkokurssin

Ota rohkeasti yhteyttä Riikka Koskimaa 0440660123